28 napos program

SPECIÁLIS, ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

A Bázis Addiktológiai Szolgálat 28 napos felépülési programja a klasszikus Minnesota Modell elvén alapul. Azok számára jött létre, akik élethelyzete nem teszi lehetővé, hogy hosszú távú, zárt intézményi bentlakásos kezelést vállaljanak – pl. vállalkozás működtetése vagy családi feladataik miatt -, azonban függőségük miatt szükségét érzik annak, hogy részt vegyenek felépülési programban és az erre fordítható idejük is kevés.

A programunkat választók számára így lehetőség nyílik, hogy továbbra is folyamatosan megfeleljenek társadalmi kötelezettségeiknek.
Gyors és hatékony eredményt érjenek el.
Segítő szakembereink hosszú évek szakmai tapasztalatait állítják az Ön felépülésének szolgálatába, az Ön egyéni szükségleteihez, személyiségéhez igazítva programját.
A 28 napos, intenzív kezelési program ideje alatt minden információt megkap a függőség természetéről, ahhoz, hogy tiszta és józan életet élhessen.
A kezelés Szolgálatunk keretein belül történik, Pécsett, az integrált Bázis Addiktológiai Szolgálat intézményében.

Ehhez Önnek csak az intenzív kezelési programunkban való aktív részvételére van szükség.

Még hatékonyabbá teheti kezelését, amennyiben vállalja, hogy programját félig nyitott intézményi keretek között, valamelyik Tiszta Házunkba beköltözve végzi el.
Itt védett környezetben, a közösségi erőforrásokat felhasználva, a kezelési programban részt vevő tagok segítségével haladhat a felépülésben.
Ez a megoldás segítség lehet azok számára is, akik a Pécs környékén élnek ugyan, de anyagi és-/közlekedési lehetőségeik nem teszik lehetővé, hogy akár rövidített ambuláns kezelésünket is igénybe vegyék.
Másrészt az ország más részében élő rászoruló szenvedélybetegek számára is lehetségessé válik ambuláns rehabilitációs kezelésünk, azon belül is rövidített, 28 napos programunk elérése.

A rövidített kezelési programban való részvétel esetén – más helységből érkezők számára – lehetőség van a kezelés időtartamára Pécsett más lakhatási megoldás választására is, igény esetén ennek megszervezésében segítünk (pl. hostel, hotel, apartman, kollégium).

Térítési díj:
A jövedelmi viszonyok mérlegelése alapján megállapítható térítési díj: 26.000 – 100.000 Ft/hó

Facebook